Előjegyzéssel kapcsolatos tudnivalók

Miért érdemes előjegyzési időpontot kérni?

  • rövidebb a várakozási idő
  • elkerülhető a zsúfoltság
  • tervezhetőbb a betegellátás

Intézetünkben az előjegyzési időponttal rendelkező beteg ellátása az időpontjához képest átlagosan 15 percen belül megkezdődik. Hosszabbodhat a várakozási idő, ha nehezebben vizsgálható a beteg (pl. mozgássérült), ha a vizsgálat során előre nem látott probléma adódik (pl. komplikáció lép fel a műszeres vizsgálat során), ha a vizsgálat során intézeten belüli konzíliumkérés szükségessége merül fel, stb. Ilyen esetekben a szakrendelés asszisztensnője ad tájékoztatást az előjegyzési időponthoz képest később történő ellátás okáról.

Mivel kirívóan magas az előjegyzési időpontra meg nem jelentek száma , kérjük, amennyiben nem tudnak megjelenni a kiadott előjegyzési időpontban, telefonon vagy személyesen jelezzék azt Intézetünk felé!
A szakrendelések előjegyzési időponttal nem rendelkező beteget csak szabad kapacitás terhére tudnak fogadni (ha a szakrendelésnek annyi az előjegyzett betege, hogy nem marad szabad kapacitása a rendelési idejében, előfordulhat, hogy az időponttal nem rendelkező beteg a jelentkezés napján nem kerül ellátásra, hacsak nem mondja valaki vissza az előjegyzését), kivéve a sürgős szükség (életveszélyes állapot) esetét: 52/2006. (XII. 28.) EüM rendelet!
Kérjük éljenek az időpont kérés lehetőségével! Az előjegyzett beteg előnyt élvez az időponttal nem rendelkező beteggel szemben.

Szakrendeléseinkre időpontot kérhet:

  • személyesen
  • telefonon: +36 (66) 581-180